Hi han diverses formes de viure una afició. Hi ha qui la porta “en silenci”, com les morenes. I també qui li agrada exhibir les bondats de les nostres frikades constantment. A Caldaus, som en general persones adultes, pares i mares de família amb 2 dits de front, que no anem donant la brasa a tort i a dret i que, en tot cas, retroalimentem els nostres hypes i frikismes de portes endins.

Hi ha un dia, però, que fem una excepció. Aprofitem l’excusa de la festa major de Calders i traiem les nostres pàl·lides pells al Sol de la plaça major per celebrar el Calders Juga. Un exercici d’orgull i de propaganda bèl·lica on proclamem als 4 vents les bondats de jugar a qui ens vulgui escoltar.

Una jornada esplèndida on vam gaudir del torneig de Butifarra. L’excel·lent joc de bases tradicional on la telepatia i la deducció es converteixen en diversió. El torneig del Shobu, un joc abstracte amb una gran profunditat, on els jugadors es trencan la closca per expulsar pedres dels 4 taulells en joc.

Una exhibició de Victus, el wargame cooperatiu que representa el setge que patí Barcelona l’11 de Setembre de 1714. Demostracions dels fillers de Zacatrus, picnic i Mision cumplica. Jocs d’habilitat a càrrec del Cae de Manresa i per si fora poc, la gran Rifa de Caldaus, amb 2 lots de jocs per cortesia de Devir i Zacatrus.

Tot això concentrat en un sol matí. I com? doncs gràcies als col·laboradors i participants que han aportat part de la seva energia del seu escàs temps perquè tot això fos possible i escriure una petita pàgina més en la història d’aquesta magnífica associació.

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons