Què vol dir jugar en família?: persones de diverses edats d’un nucli familiar comparteixen una experiència lúdica ja sigui al voltant d’una taula, una pantalla, un terreny de joc o una sala d”escape room”, amb el simple objectiu de passar una bona estona.

És una definició absolutament inventada però el concepte és ben conegut. Qui hagi estat al festival del Dau a Barcelona, a les jornades de “ayudar jugando”, als Correjocs de Sant Vicenç dels Horts, al JugarxJugar de Granollers, al Tona juga, etc. ho ha pogut veure. A la gent, li agrada jugar! La gent VOL jugar!

A Caldaus tenim el nostre petit racó per les famílies jugaires. Cada segon diumenge de mes (amb algunes excepcions) oferim una matinal de diumenge on alguns de nosaltres ens disfressem d’explicadors i dinamitzadors de jocs de taula per tal que passeu una bona estona ja sigui conquerint una illa, salvant al planeta d’una pandèmia, enfonsant un vaixell pirata o simplement, eliminant les peces del rival segons la pel·lícula que cadascú es vulgui fer.

Propera sessió: diumenge 13 de febrer a les 10:00 h. a la biblioteca de Calders.

Torna la partideta d'abans del vermut

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons